Τροποποιήσεις στην διαδικασία εξασφάλισης έγκρισης για κατ’ εξαίρεση μετακίνηση πολιτών

Ανακοίνωσε το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής.

Το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, ανακοινώνει τις πιο κάτω τροποποιήσεις στη διαδικασία εξασφάλισης έγκρισης για κατ’ εξαίρεση μετακίνηση πολιτών για την εξυπηρέτηση αναγκών, η κάλυψη των οποίων δεν είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί με εναλλακτικούς τρόπους.

ANT1 Newsroom

Ιωαννης

01/04/2020>17:19

Σήμερα απέστειλα μηνυμα στο 8998 με επιλογή το 2 (μετακίνηση για μετάβαση σε κατάστημα για αγορά ειδών πρώτης ανάγκης) και πήρα έγκριση. Καθ'οδον προς τον φούρνο, έπεσα ο "αδαής" σε αστυνομικό έλεγχο...Και τι δεν άκουσα....Σε εντονο ύφος ο νεαρός ζαπτιές (λυπάμαι για την τουρκικής προέλευσης λέξη) άρχισε να φωνάζει λες και είμαι εγκληματίας ότι έγραψα ψέματα για να ξεγελάσω το σύστημα. (Άκουσον, άκουσον είμαι ασπρομάλλης 62 χρόνων παρακαλώ) "Σήμερα εν κλειστά τα καταστήματα εσύ πόθεν εννα ψουμνίσεις, εμάθετε να γράφετε ψευτιές.."Του εξήγησα ότι στον όρο καταστήματα υπάγονται και οι φούρνοι που σήμερα είναι ανοικτοί. Αφού στα πολλά αντιλήφθηκε το λάθος του, μου έκανε πάλιν παρατήρηση γιατί να μην πάω στον φούρνο της "Α" εταιρείας "που εν πιο κοντά στο σπίτι σου"και πηγαίνω σε εκείνο της "Β" που είναι μόλις 700 μέτρα πιο μακρυά. Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι δεν είναι μακρυά ο ένας από τον άλλο και πηγαινω εκεί που βρίσκω αυτά που θέλω. "Ατε, πηαινε τζιαι να μην το ξανακάμεις"... μου απάντησε. Αχ αρχηγέ μου.... Αυτούς τους λίγους που χαλούν την εικόνα μην τους βγάζεις στους δρόμους. Κάπου θα μπορείς να τους κρύψεις, να μην έρχονται σε επαφή με τους πολίτες. και μην μου πείτε να υποβάλω παράπονο γιατί ο στόχος δεν είναι αυτός. Να μάθουν ότι είναι αστυνομικοί και όχι ζαπτιέδες. Ευχαριστώ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.