Αβέρωφ Νεοφύτου: Αυτή τη στιγμή προέχει η προστασία της υγείας των συμπολιτών μας

«Η συνετή οικονομική πολιτική που συνειδητά είχαμε ασκήσει μέχρι σήμερα, δίνει στο κράτος τα περιθώρια και τις αντοχές για να στηρίξει τους πολίτες, τους εργαζόμενους αλλά και τις επιχειρήσεις του τόπου μας.»

«Σε κάθε κρίση χρειάζεται, ψυχραιμία, καθαρή σκέψη, αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση. Και αυτή τη στιγμή προέχει η προστασία της υγείας των συμπολιτών μας», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, αναφερόμενος στα μέτρα διαφύλαξης που λαμβάνονται για τη δημόσια υγεία και τη στήριξη της οικονομίας.

Ο κ. Νεοφύτου σημειώνει ότι «προς αυτή την κατεύθυνση έχουν ανακοινωθεί σειρά μέτρων τα οποία όλοι μας οφείλουμε να εφαρμόσουμε. Στηρίζουμε τις σχετικές αποφάσεις της κυβέρνησης και είμαστε πανέτοιμοι να στηρίξουμε κάθε πρόσθετο μέτρο κριθεί αναγκαίο, όσο αυστηρό και εάν είναι αυτό, όση και εάν είναι η προσωρινή αναστάτωση που θα προκληθεί, προκειμένου ν’ ανακόψουμε την επέκταση αυτής της πανδημίας και να διαφυλάξουμε τη δημόσια υγεία.»

Επισημαίνει δε, πως «με τον ίδιο ξεκάθαρο και αποφασιστικό τρόπο πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις αναπόφευκτες οικονομικές συνέπειες. Η συνετή οικονομική πολιτική που συνειδητά είχαμε ασκήσει μέχρι σήμερα, δίνει στο κράτος τα περιθώρια και τις αντοχές για να στηρίξει τους πολίτες, τους εργαζόμενους αλλά και τις επιχειρήσεις του τόπου μας».

«Αναμένουμε την αυριανή έκτακτη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου και είμαστε πανέτοιμοι να υποστηρίξουμε έκτακτη σύνοδο της Βουλής των Αντιπροσώπων, προκειμένου αμέσως να εγκριθούν και να τεθούν σε εφαρμογή ισχυρά και στοχευμένα μέτρα τόνωσης της οικονομικής δραστηριότητας και διαφύλαξης των θέσεων εργασίας και της κοινωνικής συνοχής», υπογραμμίζει ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ.

Καταλήγοντας ο κ. Νεοφύτου τονίζει πως «όσο πιο σκληρά μέτρα για την προστασία των πολιτών χρειαστεί να παρθούν τόσο πιο θετικά θα’ ναι τα αποτελέσματα. Καλύτερα να πονέσουμε σήμερα, παρά να γίνουμε μια νέα Ιταλία».


ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.