Υπ. Εσωτερικών: Επαφές στις Βρυξέλλες για το μεταναστευτικό

Θα παρακαθήσει και σε γεύμα εργασίας με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής Luca Jahier.

Ο Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Νουρής μεταβαίνει σήμερα στις Βρυξέλλες για σειρά επαφών με την ανώτατη ηγεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για συζήτηση του μεταναστευτικού.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση, πρόθεση του κ. Νουρή είναι η παρουσίαση της πολιτικής διαχείρισης του μεταναστευτικού, η διεκδίκηση οικονομικής και υλικοτεχνικής στήριξης εκ μέρους της ΕΕ και η διεκδίκηση της συμπερίληψης στη νέα Ευρωπαϊκή Μεταναστευτική Πολιτική των θέσεων της Κύπρου ως χώρα πρώτης γραμμής.
 

Ο Υπουργός Εσωτερικών θα συναντηθεί με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Αρμόδιο για θέματα Προώθησης του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτη Σχοινά, τον Επίτροπο Δικαιοσύνης Didier Reynders και την Επίτροπο Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων Στέλλα Κυριακίδου.
 
Επίσης, θα παρακαθήσει και σε γεύμα εργασίας με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής Luca Jahier, καθώς και σε δείπνο εργασίας στους Κύπριους Ευρωβουλευτές.

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Redirecting in 3 seconds...