Υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας το Hope For Children και ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης

Ενώνουν τις δυνάμεις τους για ενδυνάμωση του εθνικού μηχανισμού για την προστασία του παιδιού…

Το "Hope For Children" CRC Policy Center έχει ενώσει τις δυνάμεις του με το Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (ΔΟΜ) με την υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας.

Σε δελτίο Τύπου που στάληκε στα ΜΜΕ από το Hope For Children, αναφέρεται ότι η συνεργασία αποδεικνύει την πλήρη υποστήριξη των δύο μερών προς την ενδυνάμωση του εθνικού μηχανισμού για την προστασία του παιδιού, με στόχο την εξασφάλιση ότι όλα τα παιδιά και νέοι ανεξαρτήτως του υπόβαθρου τους, τυγχάνουν σεβασμού των δικαιωμάτων τους και προστατεύονται από κάθε μορφή βίας.

Επίσης ενισχύεται η στενή συνεργασία μεταξύ Hope For Children και ΔΟΜ, στο πλαίσιο του δικτύου INTEGRA και της Πλατφόρμας για Συνεργασία που θα φέρει κοντά μέντορες και εμπλεκόμενους φορείς.

Το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα INTEGRAMultidisciplinary Mentorship program to support the entrepreneurship of children in care and young care-leavers” (REC-RCHI-PROF-AG-2017-785703) στηρίζει την επιχειρηματικότητα των νέων που βρίσκονται υπό τη νομική φροντίδα του κράτους ενδυναμώνοντας την κοινωνική, πολιτιστική και οικονομική τους ενσωμάτωση στην τοπική κοινωνία.

Το Hope For Children συντονίζει το έργο αυτό σε ευρωπαϊκό επίπεδο σε συνεργασία με άλλους τέσσερις εταίρους από Ελλάδα, Ιταλία, Πορτογαλία και Ισπανία.

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.