Μνημόνιο Συνεργασίας - Υπ. Υγείας: μεγάλο ενδιαφέρον ένταξης στο ΓεΣΥ

Υπεγράφη σήμερα το Μνημόνιο Συνεργασίας για έναρξη του διαλόγου για ένταξη των Ιδιωτικών Νοσηλευτηρίων στο ΓΕΣΥ. Μεγάλο φαίνεται να είναι το ενδιαφέρον, δηλώνει ο Υπουργός Υγείας.

Μέρα η οποία ανήκει στην Κυπριακή κοινωνία, η σημερινή, αναφέρθηκε στο Υπουργείο Υγείας κατά την υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας από τον Υπουργό, τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΥ και τον Πρόεδρο του ΠΑΣΙΝ για έναρξη του διαλόγου ένταξης των ιδιωτικών Νοσηλευτηρίων στο ΓΕΣΥ.

Ερωτηθείς για την ανταγωνιστικότητα των νοσηλευτηρίων εντός του ΓΕΣΥ, ο Υπουργός υπενθύμισε ότι η αυτονόμηση των δημόσιων νοσηλευτηρίων είναι σε εξέλιξη.

Οι όροι του μνημονίου θα ισχύουν μόνο για όσα νοσηλευτήρια εκφράσουν ενδιαφέρον για ένταξη στο σύστημα μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου.

Νεοκλής Νεοκλέους

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.