Ο ΟΑΥ διευκρινίζει την πρόνοια για πρόσθετη συμπληρωμή σε προσωπικούς και ειδικούς γιατρούς

Σε περίπτωση που ο δικαιούχος χρεωθεί με πρόσθετη συμπληρωμή (μέχρι 25 ευρώ) λόγω της χρονικής στιγμής που επισκέφθηκε τον ιατρό, τότε δεν θα χρεωθεί με οποιαδήποτε άλλα ποσά.

Ο Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ) ανακοίνωσε ότι οι προσωπικοί και οι ειδικοί ιατροί του ΓεΣΥ δύνανται να χρεώνουν τους δικαιούχους μέχρι 25 ευρώ ως πρόσθετη συμπληρωμή για επισκέψεις που πραγματοποιούνται μετά τις 20.00  μέχρι τις 7 π.μ. τις καθημερινές και οποιαδήποτε ώρα τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες δημόσιες αργίες, διευκρινίζοντας ότι από τη χρέωση αυτή εξαιρούνται οι επισκέψεις/υπηρεσίες ιατρών με ειδικότητα στην ακτινολογία/ακτινοδιαγνωστική, κυτταρολογία και παθολογική ανατομία.
 

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.