Επιστολή προς τους Διευθυντές Ειδήσεων τηλεοπτικών σταθμών απέστειλε σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου για τη διενέργεια ενός εφ’ όλης της ύλης debate, με τον ΓΓ του ΑΚΕΛ κ. Άντρο Κυπριανού.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΜε στόχο την 500η νίκη του ο ΜέσιΕΠΟΜΕΝΟΗ Τουρκία θα διασφαλίσει τα δικαιώματά της σε Α. Μεσόγειο και σταθερότητα στη Λιβύη αναφέρει η Άγκυρα
Τη διεξαγωγή δικαναλικού debate με ΓΓ ΑΚΕΛ, ζήτησε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ – «Στη διάθεσή σου» απάντησε ο Α. Κυπριανού
«Λόγω της πληθώρας των τηλεοπτικών σταθμών και εκπομπών και για να παραμείνει η διαδικασία στο ύψος των περιστάσεων που της αναλογεί, προτείνουμε τη διεξαγωγή ενός διακαναλικού debate.Με τη συμμετοχή δημοσιογράφων από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς», είπε ο κ. Νεοφύτου.
το δικό σας σχόλιο
* Υποχρεωτικά πεδία
Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.