Χειριστής/Χειρίστρια Ροής (Continuity Operators)

Δείτε τις κενές θέσεις εργασίας πατώντας τον σύνδεσμο πιο πάνω.

Χωρίς ρεύμα περιοχές της Λεμεσού και Πάφου - Οι σφοδροί άνεμοι απέκοψαν εναέριες γραμμές της ΑΗΚ

Οι σφοδροί άνεμοι που πνέουν από χθες βράδυ, προκάλεσαν βλάβη σε εναέριες γραμμές του δικτύου της ΑΗΚ. Σε επιφυλακή τα συνεργεία της ΑΗΚ για επίλυση νέων πιθανών προβλημάτων.

Οι σφοδροί άνεμοι που πνέουν από χθες βράδυ, προκάλεσαν βλάβη σε εναέριες γραμμές του δικτύου της ΑΗΚ, με αποτέλεσμα πολλές περιοχές να μείνουν χωρίς ρεύμα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Εκπρόσωπο Τύπου της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου, κα. Χριστίνα Παπαδοπούλου, υπάρχει μια μέσης τάσης βλάβη, λόγω των σφοδρών ανέμων, στην Τριμίκληνη, η οποία επηρεάζει την ηλεκτροδότηση και των υπόλοιπων περιοχών (μέχρι τον Λουβαρά).

Οι επηρεαζόμενες περιοχές είναι:

Καλό Χωριό Λεμεσού                    

Τριμήκληνη                    

Άγιος Μάμας                    

Ζωοπηγή                  

Άγιος Παύλος                    

Άγιος Κωνσταντίνος                    

Λουβαράς

Άγιος Αθανάσιος

Γερμασόγεια

Σύμφωνα με την κα. Παπαδοπούλου, συνεργείο της ΑΗΚ τέθηκε επί ποδός και βρίσκεται στην περιοχή για να εντοπίσει το σημείο της βλάβης, ώστε να προχωρήσει στην αποκατάστασή του ηλεκτρικού ρεύματος. 

Οι υπόλοιπες βλάβες είναι μικρές, τοπικές και προέρχονται είτε από καμένες ασφάλειες, είτε από δέντρα σε γραμμές της ΑΗΚ.

Σύμφωνα με την κα. Παπαδοπούλου, τα συνεργεία της ΑΗΚ θα βρίσκονται σε επιφυλακή για τις επόμενες μέρες, έτσι ώστε να επιλύουν τα οποιαδήποτε προβλήματα παρουσιαστούν.

Στέφανη Γεωργίου

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.