Εντοπίστηκαν κι άλλα οστά του ίδιου ανθρώπου σε παραλία στα Περβόλια

Μετά τον εντοπισμό ανθρωπίνων οστών στην παραλία στα τέλη Δεκεμβρίου, η ΔΕΑ ανέλαβε την εξέτασή τους και έτσι εντόπισε, χθες και άλλα οστά που ανήκουν στο ίδιο άτομο.

Και άλλο αριθμό οστών που ανήκουν στον ίδιο άνθρωπο, εντόπισε η Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοουμένους (ΔΕΑ), σε συγκεκριμένη παραλία στα Περβόλια, Λάρνακας.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε σήμερα, αναφέρεται ότι μετά τον εντοπισμό ανθρωπίνων οστών στην παραλία στα τέλη Δεκεμβρίου, η ΔΕΑ ανέλαβε την εξέτασή τους και σε αυτό το πλαίσιο εντόπισε, χθες και άλλα οστά που ανήκουν στο ίδιο άτομο.

Η ΔΕΑ ανακοίνωσε ότι όταν ολοκληρωθεί η ανασκαφή στην περιοχή, τα οστά θα μεταφερθούν στο ανθρωπολογικό εργαστήριο για γενετικές αναλύσεις για να διαπιστωθεί σε ποιον ανήκουν.

Με την ευκαιρία απευθύνεται και πάλι έκκληση σε όλες τις κοινότητες για παροχή πληροφοριών για αγνοούμενους.

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.