Γιαβούζ: Υπό στενή παρακολούθηση από τις Αρχές της Δημοκρατίας - Υποδείξεις «ΚΣΕΔ» ότι η παρουσία του συνιστά κίνδυνο

Με κλειστό το στίγμα εντοπισμού, μια εντελώς ανεξήγητη και ασυνήθιστη για την Τουρκία, πρακτική, κατέπλευσε στις οκτώ χθες το βράδυ το "Yavuz", στο τεμάχιο Οκτώ, στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κυπριακής Δημοκρατίας. Αμεση ωστόσο, ήταν η αντίδραση των αρχών της Δημοκρατίας.

Σαν τον κλέφτη, με τα συτήματα εντοπισμού του κλειστα και με πάσα μυστικότητα, μια εντελώς ασυνήθιστη για την Τουρκία, πρακτική, κατέπλευσε στις οκτώ χθες το βράδυ το Yavuz, στο τεμάχιο Οκτώ, στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κυπριακής Δημοκρατίας, συνοδευόμενο από πολεμική φρεγάτα. Προκειμένου να εκτελέσει γεωτρητικές εργασίες στο νοτιότερο άκρο του τεμαχίου 8, στα σύνορα με το τεμάχιο 12. 

TAGS:  

Κυριάκος Κυριακίδης

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.