Κούσιος: «Δυστυχώς ο μηδενισμός του ΑΚΕΛ συνεχίζεται»

«Δυστυχώς, ο μηδενισμός του ΑΚΕΛ συνεχίζεται. Είναι καλά γνωστό ότι δεν διστάσαμε να παραδεχθούμε πως υπήρξαν κενά στους ελέγχους κατά τα πρώτα στάδια του προγράμματος επενδύσεων, με αποτέλεσμα να διαπραχθούν περιορισμένα λάθη», αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος, απαντώντας στο ΑΚΕΛ.

«Το ΑΚΕΛ, όμως, γνωρίζει καλά πως με αποφασιστικότητα και πολιτική βούληση προχωρήσαμε σε τέτοιες διορθωτικές κινήσεις, από τις αυστηρότερες που προσφέρει πλειάδα κρατών, με παρόμοια επενδυτικά προγράμματα, προκειμένου να προστατεύσουμε το πρόγραμμα που έχει συμβάλει σημαντικά στην έξοδο της χώρας από την κρίση, στην οικονομική ανάπτυξη των τελευταίων ετών, καθώς και στην κάθετη μείωση της ανεργίας», προσθέτει ο κ. Κούσιος.

«Δεν επιθυμούμε το συγκεκριμένο θέμα να αποτελέσει σημείο τριβής. Αυτό που θα πρέπει όλοι να κάνουμε είναι να αναμένουμε την έκθεση της Moneyval που είναι και η καθ’ ύλην αρμόδια να κρίνει τις πρακτικές που κάθε κράτος εφαρμόζει και την πρόοδο που σημειώνει», καταλήγει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.


ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.