Αρχισαν οι εργασίες για τον παραλιακό πεζόδρομο της Κισσόνεργας

Ξεκίνησαν οι εργασίες για τον παραλιακό πεζόδρομο της Κισσόνεργας και το έργο αναμένεται να είναι έτοιμο προς παράδοση στο τέλος του Απρίλη του 2020, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κ.Σ. Κισσόνεργας.

Όπως αναφέρεται, η  χρηματοδότηση θα γίνει από συσσωρευμένα αποθέματα του ταμείου του Κ.Σ. Κισσόνεργας και από το ειδικό ταμείο στο οποίο έχουν καταβληθεί κεφάλαια για τις δεσμεύσεις για κατασκευή πεζόδρομου.

Στην ανακοίνωση του ο πρόεδρος του Κ.Σ. Κισσόνεργας Γιώργος Στυλιανού, σημειώνει πως ήδη υπεγράφησαν τα συμβόλαια για άμεση έναρξη των εργασιών.

Όπως αναφέρει ο κ. Στυλιανού, το  έργο, σε πρώτη φάση, θα στοιχίσει γύρω στις €300,000 θα είναι μήκους περίπου 2 χιλιομέτρων, θα ενώσει όλα τα ξενοδοχεία της τουριστικής περιοχής της Κισσόνεργας και θα έχει ενιαίο σχεδιασμό που συνάδει με το περιβάλλον και τις αναπτύξεις που έχουν γίνει στην περιοχή.

Παρόλο που η κατασκευή του πεζόδρομου, στην τελική του μορφή, αρχικά προϋπολογιζόταν να στοιχίσει γύρω στα τρία εκατομμύρια ευρώ (€3,000,000), το Συμβούλιο, προστίθεται στην ανακοίνωση,  έχοντας πάντοτε υπόψη τις οικονομικές του δυνατότητες, αποφάσισε να προχωρήσει σε περικοπές στον σχεδιασμό και με συνετή διαχείριση φιλοδοξεί το έργο να στοιχίσει σε πρώτη φάση γύρω στις τριακόσιες χιλιάδες, δηλαδή περίπου στο ένα  δέκατο του αρχικού προϋπολογισμού, καταλήγει η ανακοίνωση.

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.