Πρόεδρος της Βουλής: Tα προβλήματα στην Ανατολική Μεσόγειο στο επίκεντρο της συνάντησης του με Ομογενείς και εβραϊκές οργανώσεις

Ο διάλογος που έχει αναπτυχθεί με τις οργανώσεις αυτές και η φιλία, πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα και για το διάλογο μεταξύ των χωρών της Ανατολικής Μεσογείου

Τα προβλήματα που επηρεάζουν την Ανατολική Μεσόγειο και την ευρύτερη μας περιοχή συζήτησε σήμερα ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης με αντιπροσωπείες της ΑHEPA, του ΑΗΙ, των εβραϊκών οργανώσεων Β΄nai Brith International (BBI) και του Conference of Presidents of Major American Jewish Organizations (COP) που επισκέπτονται την Κύπρο.

Σε σύντομη δήλωση κατά την έναρξη της συνάντησης ο κ. Συλλούρης είπε πως στην περιοχή μας συντελούνται διάφορα αρνητικά γεγονότα αλλά την ίδια ώρα υπάρχουν και ευκαιρίες και ότι ο διάλογος μεταξύ των χωρών της περιοχής και των διαφόρων οργανώσεων πρέπει να έχει απτά αποτελέσματα, γιατί δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.

Ο Πρόεδρος της Βουλής είπε πως πρέπει να αναληφθούν δράσεις που θα έχουν θετικά αποτελέσματα και ότι ο διάλογος που έχει αναπτυχθεί με τις οργανώσεις αυτές και η φιλία, πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα και για το διάλογο μεταξύ των χωρών της Ανατολικής Μεσογείου ώστε να υπάρχουν αποτελέσματα μέσω ενός οδικού χάρτη.


ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.