Παρουσιάστηκε το έργο του CIF κατά την ετήσια γενική συνέλευση και οι δράσεις του φόρουμ για την καταπολέμηση της διαφθοράς

Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Κυπριακού Φόρουμ Ακεραιότητας, του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού, με αποστολή την ενημέρωση της κοινωνίας για θέματα διαφθοράς και την προώθηση της διαφάνειας.

Το έργο του Κυπριακού Φόρουμ Ακεραιότητας παρουσιάστηκε χθες το βράδυ κατά την ετήσια γενική συνέλευση του Οργανισμού, που στοχεύει μέσω της ενημέρωσης των πολιτών για θέματα διαφθοράς, να βελτιώσει την ποιότητα της δημόσιας και ιδιωτικής διακυβέρνησης στην Κύπρο, προωθώντας τη διαφάνεια και την ακεραιότητα. 

Χρυστάλα Βιλάνου

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.