Στ.Κυριακίδου: Οι αγροτικές μονάδες στην ΕΕ πρέπει να γίνουν πρότυπο αειφορίας και βιωσιμότητας

Tους κύριους στόχους της στρατηγικής της ΕΕ “από το Αγρόκτημα στο Πιρούνι - Farm to Fork”, για τη βιωσιμότητα και την αειφορία της αγροτικής παραγωγής, ανέλυσε σε συνέδριο που που συνδιοργανώνεται από την Κομισιόν και αφορά το Μέλλον της Γεωργίας, και τη βιωσιμότητα της παραγωγής, η αρμόδια για θέματα υγείας και ασφάλειας τροφίμων Επίτροπος Στέλλα Κυριακίδου. Mε βάση αυτούς, οι αγροτικές μονάδες στην ΕΕ πρέπει να γίνουν πρότυπο αειφορίας και βιωσιμότητας, όπως σήμερα πρωτεύουν στην ασφάλεια και την ποιότητα της παραγωγής.

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.