Σεντώνας: Τιμητικός ο διορισμός μου από τον ΠτΔ

Σε μια πρώτη του δήλωση, ο Παναγιώτης Σεντώνας, ο οποίος από την Τρίτη αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου, αναφέρει ότι αποτελεί τιμή ο διορισμός του από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σημειώνοντας ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να υπηρετήσει τον ρόλο του με υπευθυνότητα.

«Είναι οπωσδήποτε τιμή ο διορισμός στη συγκεκριμένη θέση», ανέφερε ο κ. Σεντώνας απαντώντας σε αίτημα του ΚΥΠΕ για μια πρώτη αντίδραση στο διορισμό του.

«Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας», πρόσθεσε.

Σημείωσε ότι θα καταβάλει «κάθε προσπάθεια να υπηρετήσω τον συγκεκριμένο ρόλο με υπευθυνότητα».

Σύμφωνα με σύντομο βιογραφικό του, ο Παναγιώτης Σεντώνας, ο οποίος υπηρετεί ως σήμερα από τη θέση του Προέδρου του ΔΣ του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κύπρου, όπου σπούδασε με πλήρη υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου, ως πρωτεύσας κατά την εισδοχή στο Τμήμα του. 

Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο MA στις Κοινωνικές και Πολιτικές Επιστήμες καθώς και μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων – ΜΒΑ.  Πραγματοποιεί τις διδακτορικές του σπουδές στη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών και Επιστημών της Εκπαίδευσης.
 
Από το 2011 εργάζεται στο Πανεπιστήμιο Κύπρου σε θέματα διεύθυνσης και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού.
 
Είναι Αντιπρόεδρος της Αρχής Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου.
 
Είναι Νόμιμος Εκπρόσωπος στην Κύπρο και Επικεφαλής του προγράμματος Erasmus + για τη Νεολαία, του Ευρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης (European Solidarity Corps) καθώς άλλων σημαντικών ευρωπαϊκών προγραμμάτων.
 
Είναι νυμφευμένος και έχει δύο παιδιά.

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Redirecting in 3 seconds...