Φορέας Ισότιμης Κατανομής Βαρών: Μελέτη για τη νέα προσφυγική πολιτική - Δάνεια €46 εκ. το 2020 για σπουδές και περίθαλψη

Η νέα προσφυγική πολιτική του κράτους θα βασίζεται σε μελέτη που διεξάγει ο Φορέας Ισότιμης Κατανομής Βαρών, και που αφορά στους συντελεστές και το μέγεθος της απώλειας χρήσης περιουσίας. Αυξημένος είναι ο προϋπολογισμός του Φορέα, την ώρα που αποκαλύφθηκε στη Βουλή, ότι πρόσφυγες καταφεύγουν πλέον και στο λεγόμενο κτηματολόγιο στα κατεχόμενα, για αξιοποίηση των περιουσιών τους.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μελέτη του Φορέα Ισότιμης κατανομής βαρών, με στόχο να αποτελέσει τη βάση για τη νέα προσφυγική πολιτική του κράτους. 

Νεοκλής Νεοκλέους

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.