"Εμφύλιος" στην ΕΔΕΚ - Έρευνα εις βάρος του ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπαδάκη

Αντικομματική συμπεριφορά καταλογίζει στον ευρωβουλευτή της ΕΔΕΚ, Δημήτρη Παπαδάκη, ο Πρόεδρος του κινήματος, με το Πολιτικό Γραφείο να αποφασίζει την εναρξη ερευνας εις βάρος του, για οικονομικές διαφορές.

Ακονίζουν μαχαίρια στην ΕΔΕΚ, με το κλίμα να είναι εμφυλιοπολεμικό. Αφορμή η έναρξη έρευνας εις βάρος του Ευρωβουλευτή του Κινήματος, Δημήτρη Παπαδάκη για αντικομματική συμπεριφορά. Το θέμα έθεσε στο Πολιτικό Γραφείο με επιστολή του ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ κατηγορείται για μη καταβολή της αντιμισθίας που υποχρεούται βάσει καταστατικού να καταβάλλει στο ταμείο του κόμματος. Κάτι που ο Δημήτρης Παπαδάκης απορρίπτει κατηγορηματικά. 

Η προκαταρτική έρευνα ανατέθηκε στον βουλευτή Κωστή Ευσταθίου. Το δε πόρισμα θα κατατεθεί στο Πολιτικό Γραφείο του κινήματος το οποίο θα αποφασίσει κατά πόσο ο ευρωβουλευτής θα παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο. 

Το θέμα δίχασε πάντως και πάλι τη βάση της ΕΔΕΚ, με πολλούς να θεωρούν ότι η δημοσιοποίηση του ζητήματος, βλάπτει το κόμμα. 

Χρυστάλα Βιλάνου

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.