Υπ. Υγείας και ΟΚΥΠΥ ικανοποίησαν την ΠΑΣΥΝΟ - Μελέτη για ανάγκες σε νοσηλευτές και φροντιστές

Ικανοποιημένοι έφυγαν από τη συνάντηση που είχαν σήμερα με τον ΟΚΥΠΥ και τον Υπουργό Υγείας οι νοσηλευτές. Ελαβαν διαβεβαιώσεις ότι θα εκπονηθεί μέχρι το τέλος του χρόνου μελέτη για τις πραγματικές ανάγκες των νοσοκομείων σε νοσημευτές. Την ίδια ώρα είχαμε την παραίτηση του γραμματέα της Παγκύπριας συντεχνίας κυβερνητικών ιατρών Πέτρου Κατσιολούδη από το νοσοκομείο Λευκωσίας για να ιδιωτεύσει στο ΓΕΣΥ.

Διαβεβαιώσεις διά στόματος του Υπουργού Υγείας και του προέδρου του ΟΚΥΠΥ, ότι είναι θέμα χρόνου να λυθεί και το θέμα της έλλειψης νοσηλευτών και φροντιστών υγείας στα νοσοκομεία, έλαβαν οι εκπρόσωποι τους στη δίωρη συνάντηση που είχαν στο Υπουργείο Υγείας. Μάλιστα τους ανακοινώθηκε ότι θα εκπονηθεί και σχετική μελέτη.

TAGS:  

Ευγενία Σέργη

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.