Έτοιμη να εξετάσει μέτρα για μετριασμό κατάρρευσης Thomas Cook στο πλαίσιο της νομοθεσίας η Κυβέρνηση

Την ετοιμότητά της να εξετάσει ενδεχόμενα μέτρα για μετριασμό των επιπτώσεων από την κατάρρευση της Thomas Cook, αλλά πάντοτε μέσα στο πλαίσιο που καθορίζει η νομοθεσία, εκφράζει η Κυβέρνηση δια του Υπουργού Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη.

Ο κ. Γεωργιάδης κλήθηκε από το ΚΥΠΕ να προβεί σε ένα πρώτο σχόλιο σχετικά με επιστολή που απέστειλε σήμερα η ΟΕΒ προς τον ίδιο και τον Πρόεδρο της Ένωσης Δήμων για πακέτο μέτρων που θα μετριάζουν τις επιπτώσεις στις επηρεαζόμενες από την κατάρρευση της Thomas Cook επιχειρήσεις.

«Η Κυβέρνηση είναι έτοιμη να εξεταστεί το ζήτημα, στο πλαίσιο όμως που η νομοθεσία καθορίζει», ανέφερε ο Υπουργός Οικονομικών.

Πρόσθεσε ακόμα ότι πρόθεση της Κυβέρνησης είναι να συγκαλέσει σύντομα συνάντηση με τους επηρεαζόμενους.

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.