Μ. Γιωργάλλας: Απέσυρε την πρόταση νόμου για τροποποίηση του Συντάγματος σχετικά με τις έδρες

Η Επιτροπή συνεχίζει τη συζήτηση της πρότασης νόμου για την 56η έδρα στην παρουσία του Προέδρου της Βουλής, του Υπουργού Εσωτερικών και του Γενικού Εισαγγελέα.

Ο Βουλευτής του Κινήματος Αλληλεγγύης Μιχάλης Γιωργάλλας απέσυρε την πρόταση νόμου για τροποποίηση του Συντάγματος, η οποία απαιτείτο ώστε να είναι συνταγματική η πρόταση νόμου, που επίσης κατέθεσε, με σκοπό Βουλευτής που αποχωρεί από το κόμμα με το οποίο εξελέγη Βουλευτής να χάνει την έδρα του.

Ο κ. Γιωργάλλας είπε πως αποσύρει την πρόταση νόμου μετά την κοινωνική αντίδραση, που συνόδευσε την κατάθεση της, αφού διευκρίνισε ότι ο ίδιος ανέλαβε την πρωτοβουλία να την καταθέσει μετά από διάλογο και συμβιβασμό με τα άλλα κόμματα.

Ευχήθηκε όπως επέλθει ο χρόνος κατά τον οποίο στο Κοινοβούλιο ο Βουλευτής θα είναι αυτόνομος, αυτόβουλος, αυτόφωτος.

Ο κ. Γιωργάλλας απέσυρε την πρόταση νόμου κατά την έκτακτη συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών. Η Επιτροπή συνεχίζει τη συζήτηση της πρότασης νόμου για την 56η έδρα στην παρουσία του Προέδρου της Βουλής, του Υπουργού Εσωτερικών και του Γενικού Εισαγγελέα.


ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.