Εύχρηστη αναζήτηση παροχέων και φαρμάκων του ΓεΣΥ

Οι δικαιούχοι του συστήματος μπορούν να αναζητήσουν ποιοι πάροχοι έχουν συμβληθεί με το ΓεΣΥ, μέσω της επιλογής «Αναζήτηση Παροχέων».

Τη δυνατότητα για εύχρηστη αναζήτηση των παροχέων που είναι συμβεβλημένοι με το ΓεΣΥ , αλλά και των φαρμάκων που καλύπτει το Σύστημα, από τους δικαιούχους πολίτες, δίνει μέσω της διαδικτυακής του πλατφόρμα ο Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας.

Συγκεκριμένα, οι δικαιούχοι του συστήματος μπορούν  να αναζητήσουν ποιοι πάροχοι έχουν συμβληθεί με το ΓεΣΥ, μέσω της επιλογής «Αναζήτηση Παροχέων», που  βρίσκεται στην αρχική σελίδα.

Οι δικαιούχοι μπορούν να εντοπίσουν τον πάροχο που θέλουν να βρουν, τοποθετώντας την ειδικότητα του και την επαρχία που μας ενδιαφέρει, στην μπάρα αναζήτησης.

Για να αναζήτηση του Παροχέα πατήστε εδώ.

Επιπρόσθετα, οι δικαιούχοι μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά μέσω της ιστοσελίδας του ΓεΣΥ για τα φάρμακα που καλύπτει το Σύστημα.

Για να δείτε τον κατάλογο με τα φάρμακα πατήστε εδώ.Νικόλας Πέτρου

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.