Ιδρύεται σχολείο εντός του Μακαρείου Νοσοκομείου - Πρόγραμμα εκπαίδευσης για παιδιά με σοβαρές ασθένειες

Σχολείο αποκτά το Μακάρειο Νοσοκομείο, ώστε τα παιδιά που νοσηλεύονται για μεγάλο χρονικό διάστημα εκεί, να μπορούν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους. Η πρωτοβουλία ανήκει στον Πρόεδρο της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, ο οποίος βρέθηκε σήμερα στο νοσηλευτήριο μαζί με τον Υπουργό Παιδείας, Κώστα Χαμπιαούρη.

Με στόχο η πολύμηνη ή πολυετής κάποιες φορές νοσηλεία παιδιών να μην στέκεται εμπόδιο στην εκπαίδευσή τους, δημιουργείται σχολείο στο Μακάρειο Νοσοκομείο. 
Η πρωτοβουλία ανήκει στον Πρόεδρο της Βουλής, Δημήτρη Συλλούλη, ο οποίος είχε προ μηνών επισκεφθεί νοσοκομείο στην Ισπανία, στο οποίο λειτουργεί ένα πρότυπο σχολείο για παιδιά με σοβαρές ασθένειες. 

Χρυστάλα Βιλάνου

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.