Τη σημαντική αύξηση της συμμετοχής των νέων στις Ευρωεκλογές του περασμένου Μαϊου, με κίνητρο μάλιστα καθαρά ευρωπαϊκό, καταγράφει το πρώτο Ευρωβαρόμετρο που διεξήχθη μετά την εκλογική διαδικασία για τα νέα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΟ Ματάις Ντε Λιχτ, ο Ικάρντι και το σταυρόλεξο! (βίντεο)ΕΠΟΜΕΝΟΜ.Τράγκολας στον ΑΝΤ1: Το χειρότερο περιστατικό από τα 40 χρόνια υπηρεσίας μου στο σώμα ήταν το Μαρί [βίντεο]
Πρόγραμμα ''Εμείς στην Ευρώπη'' - Για πρώτη φορά από το 1979 αύξηση σε όσους ψήφισαν
Άνοδος 28% στη συμμετοχή των νέων από το 2014.
το δικό σας σχόλιο
* Υποχρεωτικά πεδία
Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.