Ο ΥΠΑΜ παρέλαβε από το Πανεπιστήμιο Κύπρου τα αποτελέσματα των εξετάσεων για τους δόκιμους αξιωματικούς της ΕΦ

Ανακοινώθηκαν σήμερα τα αποτελέσματα των εξετάσεων για την επιλογή των δοκίμων εφέδρων αξιωματικών και δεκανέων, με τους αρμόδιους φορείς να κάνουν λόγο για αδιάβλητη διαδικασία. Δείτε πιο κάτω την λίστα με τους επιτυχόντες.

Σε ειδική τελετή στο υπουργείο Αμυνας, παραδόθηκαν σήμερα τα αποτελέσματα των εξετάσεων για την επιλογή των υποψηφίων δοκίμων αξιωματικών της 2019 Βήτα Ε.Σ.Σ.Ο και των δεκανέων. Φέτος οι υποψήφιοι δόκιμοι έφεδροι αξιωματικοί που θα φοιτήσουν στις σχολές της Ελλάδας για τέσσερις μήνες είναι εκατό, ενώ στις εξετάσεις για τις θέσεις των υπαξιωματικών πέτυχαν 200 δεκανείς. 

Τα αποτελέσματα παραδόθηκαν ταυτόχρονα στο Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΕΦ και στην Επιτροπή Αμυνας της Βουλής, ενώ οι εξετάσεις έγιναν από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Παραλαμβάνοντας τα αποτελέσματα, ο υπουργός Αμυνας τα χαρακτήρισε , ως το επιστέγασμα μιας διαφανούς και αδιάβλητης διαδικασίας, η οποία διασφαλίζει την επιλογή των βαθμοφόρων με αξιοκρατικά κριτήρια. 

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου Τάσος Χριστοφίδης, όσο και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αμυνας Μαρίνος Σιζόπουλος, εκφράζοντας τις ευχαριστίες της Επιτροπής για την διενέργεια των εξετάσεων σε ένα κλίμα αξιοκρατίας. 
Δείτε εδώ τη λίστα

Κυριάκος Κυριακίδης

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.