Σάρωσε το λύκειο Αγίου Νεοφύτου Πάφου στις Παγκύπριες εξετάσεις

Σάρωσε στις Παγκύπριες εξετάσεις το Λύκειο Αγίου Νεοφύτου στην Πάφο. Τρεις από τις μαθήτριες του, οι Μαρία Γιαλλούρη, Νίκη Ιερονύμου και Ευανθία Διομήδους εξασφάλισαν το απόλυτο 20 στις εξετάσεις και επομένως μια θέση στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Τα αποτελέσματα των παγκύπριων εξετάσεων ανέβασαν στην κορυφή για ακόμη μια φορά το λύκειο Αγίου Νεοφύτου στην Πάφο. 

Τρεις από τους δεκατρείς μαθητές που κατόρθωσαν να εξασφαλίσουν, όχι μόνο μια θέση σε Τμήματα και Σχολές του Πανεπιστημίου Κύπρου, αλλά και το απόλυτο 20, κατάγονται από την Πάφο και είναι μάλιστα μαθήτριες του λυκείου Αγίου Νεοφύτου. 

Πρόκειται για τις Μαρία Γιαλλούρη, που εξασφάλισε θέση στο Τμήμα Κλασικών Σπουδών και Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, η Νίκη Ιερονύμου, που εξασφάλισε θέση στο Τμήμα Μαθηματικών και Στατιστικής, και τη Ευανθία Διομήδους που εξασφάλισε θέση στην Ιατρική Σχολή. 

«Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση και χαρά, ντάξει εν το επερίμενα εν μεγάλο κατόρθωμα τζαι εν το πίστευκα ότι εννα τα καταφέρω αλλά με δουλειά τζαι θέληση μπορούμε να τα καταφέρουμε ούλοι», δήλωσε η μαθήτρια, Μαρία Παλλούρη. 

«Ούτε εγώ το περίμενα, σίουρα εδουλεύκαμε για ένα καλό αποτέλεσμα ούλη την χρονιά, βασικά ούλα τα τελευταία χρόνια. Νιώθεις μια ικανοποίηση του κόπου σου και της δουλειάς σου», δήλωσε η μαθήτρια, Ευανθία Διομήδους. 

«Είμαστε πολύ ικανποιημένες με τα αποτελέσματα, η αλήθκεια εν το περίμενα καθόλου. Είναι αποτέλεσμα δουλειάς τον τελευταίο χρόνο, συστηματικού διαβάσματος», δήλωσε η μαθήτρια, Νίκη Ιερωνύμου. 

Ο Βοηθός Διευθυντής του Λυκείου Αγίου Νεοφύτου, Ανδρέας Τσαγγαρίδης, σε δηλώσεις ανέφερε ότι οι επιτυχίες του σχολείου είναι συνεχής τα τελευταία χρόνια. 

«Έχει γίνει παράδοση τα τελευταία χρόνια μαθητές του σχολείου μας να κατακτούν ψηλές θέσεις, πρώτες θέσεις στις παγκύπριες εξετάσεις. Η μεγάλη επιτυχία πιστώνεται πρώτα στα ίδια τα παιδιά με τη συστηματική προσπάθεια τους, με τον αγώνα τους έχουν κατακτήσει την κορυφή», δήλωσε ο Βοηθός Διευθυντής Α' Λυκείου Αγίου Νεοφύτου, κος Ανδρέας Τσαγγαρίδης.

Ο κ. Τσαγγαρίδης ανέφερε ότι η επιτυχία των τριών κοριτσιών επιβραβεύει την προσπάθεια όλων των συντελεστών του σχολείου και του προσωπικού.

Νάταλη Σάββα

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.