Υπομονή μέχρι τον Ιούλιο του 2020 ζητά το Υπουργείο Μεταφορών

Με τις νέες συμβάσεις το 2020, θα σταματήσουν και τα προβλήματα με τα σχολικά λεωφορεία, διαβεβαιώνει το Υπουργείο Μεταφορών. Θα καθορίζονται οι ηλικίες και ο εξοπλισμός που θα πρέπει να διαθέτουν.

Τον Ιούλιο του 2020, με τις νέες συμβάσεις θα επιλυθεί οριστικά και το θέμα με τα σχολικά λεωφορεία, διαβεβαιώνει το Υπουργείο Μεταφορών. 
Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του ενώπιον της επιτροπής παιδείας της βουλής κατά την εξέταση των ζητημάτων που άπτονται της ασφαλούς μεταφοράς των μαθητών στα σχολεία, στις νέες συμβάσεις θα υπάρχουν συγκεκριμένες πρόνοιες για τις ηλικίες των λεωφορείων, αλλά και για τον εξοπλισμό που θα πρέπει να διαθέτουν, όπως για παράδειγμα οι ζώνες ασφαλείας. 

Μαίρη Αυξεντίου

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.