Παιδιατρική Εταιρεία: Επιβεβλημένη η μεταρρύθμιση στον τομέα της υγείας, όχι όμως στην κατεδάφιση

Επιβεβλημένη μεν η μεταρρύθμιση αλλά όχι κατεδαφίζοντας ότι καλό, με κόπο και υπερβάλλοντα ζήλο δημιουργήθηκε τα τελευταία χρόνια,αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωση της η Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου.

Σε γραπτή ανακοίνωση της η Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου, αναφέρει ότι από την είναι επιβεβλημένη η μεταρρύθμιση στον τομέα της Υγείας από την μία αλλά από την άλλη δεν πρέπει να κατεδαφιστεί ότι καλό έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με την Παιδιατρική Εταιρεία έχουν προβεί στην υποβολή συγκεκριμένων εισηγήσεων που είναι σύμφωνες με τις αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων τόσο του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου όσο και της Εταιρείας μας και άπτονται της καθολικότητας και της δυνατότητας πραγματικά ελεύθερης, απρόσκοπτης και ποιοτικής άσκησης του λειτουργήματος τους. 

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.