Επικαιροποιημένη στρατηγική για τον καρκίνο - Επτά προτεραιότητες με πρώτη Εθνικό Ινστιτούτο

Επιδόθηκε το πρωί στο πρόεδρο τη Δημοκρατίας η έκθεση της εθνικής επιτροπής καρκίνου . Η έκθεση περιλαμβάνει και την επικαιροποιημένη στρατηγική με 7 προτεραιότητες της επιτροπής για αντιμετώπιση και προληψη του καρκινου στην Κυπρο.

Η έκθεση της εθνικής επιτροπής για τον καρκίνο που επιδόθηκε το πρωί στον πρόεδρο της Δημοκρατίας περιλαμβάνει την επικαιροποιημένη στρατηγική της επιτροπής με προτεραιότητες και χρονοδιαγράμματα για αντιμετώπιση και πρόληψη του καρκίνου στην Κυπρο. Η πρόεδρος της εθνικής επιτροπής Στέλλα Κυριακίδου η οποία ήταν καλεσμένη στην μεσημβρινή εκπομπή του Αντεννα αναφέρθηκε στις 7 προτεραιότητες που τέθηκαν και αναλύθηκαν στον πρόεδρο της Δημοκρατίας. 

Ευγενία Σέργη

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.