Πέραν των 60 χιλ. εγγραφών στο ΓΕΣΥ σε 48 ώρες

Εξήντα χιλιάδες δικαιούχοι είχαν εγγραφεί μέχρι το μεσημέρι σε προσωπικούς γιατρούς στο Γενικό Σχέδιο Υγείας. Η αυξημένη ροή ενίσχυσε και το ενδιαφέρον και άλλων γιατρών για να συμβληθούν με το ΓΕΣΥ. Ερχονται και βελτιώσεις στη διαδικασία αξιολόγησης ιατρικών πράξεων για τους ειδικούς γιατρούς. Συνεχιζόμενες διαμαρτυρίες για τη διαδικασία εξετάσεων για πρόσληψη γραφέων στον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας.

Ξεπέρασαν τις εξήντα χιλιάδες οι εγγραφές πολιτών στο Γενικό Σχέδιο Υγείας, μέσα σε σαράντα-οκτώ ώρες. Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διευθυντή του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας, Αντρέα Παπακωνσταντίνου, μαζί με τις εγγραφές ήρθε τι τελευταίες ώρες και νέο κύμα ενδιαφέροντος από γιατρούς για να εγγραφούν . 

Ευγενία Σέργη

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.