ΓεΣΥ: Τεράστιο ενδιαφέρον από τους πολίτες - 15χιλ. εγγραφές στο σύστημα σε μία ώρα

Πρώτη μέρα εγγραφής των δικαιούχων στο ΓΕσυ. Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος και επισκεψιμότητας κατέρρευσε η ιστοσελίδα του ΟΑΥ και επιστρατεύθηκε εναλλακτική για τις εγγραφές. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι σε μία μόνο ώρα το πρωί, είχαν γίνει 15 χιλιάδες εγγραφές. Για μέρα ορόσημο μίλησε ο Υπουργός Υγείας.

Η ταυτόχρονη και αυξημένη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα του ΓΕΣΥ απο πολίτες που ήθελαν να εγγραφούν στο σύστημα κατά την πρώτη μέρα έναρξης της διαδικασίας, είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν τεχνικά προβλήματα και να καταρρεύσει η ιστοσελίδα. Με τον ΟΑΥ να επιστρατεύει στις 10 και 30 το πρωί εναλλακτική ιστοσελίδα για να συνεχιστούν κανονικά οι εγγραφές των πολιτών. 

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Redirecting in 3 seconds...