Στρεβλώσεις στο Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας καταγγέλει ο Γενικός Ελεγκτής

Πράματα και θέματα στο τμήμα πολιτικής αεροπορίας παρατηρεί ο γενικός ελεγκτής. Κατήγγειλε μια σειρά στρεβλώσεων που θα πρέπει να τύχουν χειρισμού από το υπουργείο μεταφορών. Τα προβλήματα θα επιλυθούν με την ίδρυση εταιρίας ιδιωτικού δικαίου, η απάντηση της υπουργού μεταφορών ενώπιον της επιτροπής ελέγχου της Βουλής.

Στρεβλώσεις στο Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας καταγγέλει ο γενικός ελεγκτής. Παρουσιάζοντας τη σχετική έκθεση της υπηρεσίας του ενώπιον της επιτροπής ελέγχου της βουλής, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης ανέφερε ότι οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας εργάζονται για μία ώρα και ακολούθως έχουν διάλλειμα επίσης μίας ώρας, ενώ στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οι ελεγκτές εργάζονται δύο ώρες και ξεκουράζονται μισή.

Μαίρη Αυξεντίου

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.