Ενισχύονται τα μέτρα για στήριξη της πολύτεκνης οικογένειας [ΒΙΝΤΕΟ]

Περαιτέρω ενίσχυση των μέτρων στήριξη της πολύτεκνης οικογένειας, είναι ο στόχος του κοινωνικού διαλόγου που διεξάγει η Υπουργός Εργασίας με την Παγκύπρια Οργάνωση Πολυτέκνων. Προσφωνώντας το συνέδριο της οργάνωσης, η Ζέτα Αιμιλιανίδου εξήγγειλε και την ολοκλήρωση του τρίτου εθνικού σχεδίου δράσης για τη δημογραφική και οικογενειακή πολιτική.

Ολοκληρώθηκε το τρίτο εθνικό σχέδιο δράσης δημογραφικής και οικογενειακής πολιτικής 2019 - 2020 και σύντομα προωθείται στο Υπουργικό Συμβούλιο για έγκριση. Το ανακοίνωσε η Υπουργός Εργασίας, Ζέτα Αιμιλιανίδου, κατά την ομιλία της στο 13ο τακτικό παγκύπριο συνέδριο της Παγκύπριας Οργάνωσης Πολυτέκνων, αναλύοντας τις δράσεις που περιλαμβάνει. 

Ευγενία Σέργη

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.