Κενές θέσεις μοντέρ και χειριστή/χειρίστριας ροής

Δείτε τις κενές θέσεις εργασίας πατώντας τον σύνδεσμο πιο πάνω.

ΓεΣΥ: €1 δις οι εισφορές των δικαιούχων από το 2020

Υπ.Υγείας: Θα ξοδεύεται μόνο ό,τι θα εισπράττεται. Σαφής διαβεβαίωση, από τον Υπουργό Υγείας, ότι η αρχιτεκτονική του Γενικού Σχεδίου Υγείας δεν θα επιτρέψει την πρόκληση νέων οικονομικών προβλημάτων στη χώρα. Δεν απέκρυψε, πάντως, πως κατά την πρώτη φάση του ΓΕΣΥ τον Ιούνιο του 2019 αναμένονται προβλήματα.

Ενα δισεκατομμύριο ευρώ θα είναι οι συνολικές εισφορές των πολιτών δικαιούχων στο ΓΕΣΥ, με την πλήρη εφαρμογή του από το 2020. Αυτό ανέφερε ο Υπουργός Υγείας, από το Λιοπέτρι, σχολιάζοντας δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που κάνουν λόγο για οικονομικά προβλήματα που πιθανόν να προκαλέσει το Γενικό Σχέδιο Υγείας στη χώρα. 

Ευγενία Σέργη

Γεώργιος Αντωνίου

02/04/2019>00:08

Ο Κύπριος πολίτης πρέπει να γνωρίζει ότι κλήθηκε να καταβάλει φορολογία για ένα σχέδιο που άρχισε χωρίς να υπάρχουν ενταγμένοι ειδικοί ιατροί και παιδιάτροι για να τον εξυπηρετούν. Όταν παραπεμφθούν από τον προσωπικό ιατρό σε ειδικό απλά δεν θα εξυπηρετηθεί από την υπηρεσία που πληρώνει! Προς το παρόν φαίνεται ότι άρχισε να συντελείται η κοροϊδία του αιώνα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.