Προς έφεση για την απόφαση του Διοικητικού. ΠτΔ: Σοβαρό αποτέλεσμα για την οικονομία

Σοβαρά για την οικονομία της χώρας, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τα αποτελέσματα της απόφασης του Διοικητικού Δικαστηρίου για τους μισθούς και τις συντάξεις των δημοσίων υπαλλήλων. Αφησε, παράλληλα, ανοικτό το ενδεχόμενο καταχώρησης έφεσης στο Ανώτατο Δικαστήριο.

Την πρόθεση της Κυβέρνησης να εφεσιβάλει ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου, την πρωτόδικη απόφαση του Διοικητικού Δικαστηρίου με την οποία κρίθηκαν ως αντισυνταγματικές οι νομοθεσίες για τις μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις των εργαζομένων στον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα, την περίοδο της οικονομικής κρίσης, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. 
Αφού χαρακτήρισε απόλυτα σεβαστή την απόφαση του τριμελούς Δικαστηρίου, υπογράμμισε ότι αυτό δεν πρόκειται να εμποδίσει την κυβέρνηση να επιδιώξει την ανατροπή της μέσα στο πλαίσιο της νομοθεσίας. 

Μάριος Αδάμου

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.