Νεφροπαθείς προς Υπ. Υγείας: Μας ρίχνετε στον Καιάδα

Κραυγή απόγνωσης από τους νεφροπαθείς της ευρύτερης περιοχής Πιτσιλιάς για την ταλαιπωρία στην οποία υπόκεινται λόγω της έλλειψης Τμήματος Αιμοκάθαρσης στο Νοσοκομείο Κυπερούντας. Μας ρίχνετε στον Καιάδα λένε στον Υπουργό Υγείας. Στα κατεχόμενα για αιμοκάθαρση κετεφυγε ασθενής στην επαρχία ελεύθερης Αμμόχωστου αναγκάζοντας τον Υπουργο Υγειας να παρέμβει.

Σε απίστευτη ταλαιπωρία υπόκεινται οι νεφροπαθείς της περιοχής Πιτσιλιάς για μία αιμοκάθαρση. Το γεγονός ότι το Νοσοκομείο Κυπερούντας που εξυπηρετεί την περιοχή δεν διαθέτει Τμήμα Αιμοκάθαρσης τους αναγκάζει να καταφεύγουν είτε στο Νοσοκομείο Λευκωσίας είτε στη Λεμεσό. 

Νεοκλής Νεοκλέους

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.