Σε ρόλο διαμεσολαβητή για το ΓεΣΥ. Συνεχίζεται κατ' άρθρον συζήτησης για κανονισμούς

Μέχρι το τέλος του μήνα θα οδηγηθούν στην ολομέλεια της Βουλής οι κανονισμοί για τους προσωπικούς και τους ειδικούς ιατρούς. Τρεις μήνες πριν απο την εφαρμογή της πρώτης φάσης του ΓΕΣΥ, η επιτροπή Υγείας της βουλής διαδραματίζει ρόλο διαμεσολαβητή μεταξύ των εμπλεκόμενων μερών έτσι ώστε να επιλυθούν οι όποιες διαφορές υπάρχουν.

Σε ρόλο διαμεσολαβητή μεταξύ, Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας, Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας και των άλλων εμπλεκομένων η Επιτροπή Υγείας της Βουλής, ενώπιον της οποίας συνεχίστηκε η συζήτηση για επιμέρους πτυχές του ΓΕΣΥ καθώς και για τους κανονισμούς για τους ειδικούς και τους προσωπικούς ιατρούς. Στόχος της επιτροπής, όπως οι όποιες διαφορές υπάρχουν να επιλυθούν πριν οι κανονισμοί οδηγηθούν στην Ολομέλεια για ψήφιση. 

Μαίρη Αυξεντίου

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.