Δεν τα βρίσκουν Υπουργείο Παιδείας και Εκπαιδευτικές Οργανώσεις

Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και ΜΕΠΕΥ και εκπαιδευτικές οργανώσεις ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις επόμενες μέρες. Ενώ ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ στέλνουν επιστολή στον Υπουργό Υγείας με την οποία θα του ζητήσουν η συνάντηση της Δευτέρας να γίνει κοινή.

Υπεύθυνος Τμήματος, Συνολικός εξορθολογισμός και ανάληψη εξωδιδακτικών καθηκόντων. Αυτά είναι τα τρία θέματα που απασχόλησαν τη σημερινή, τρίτη συνεδρία μεταξύ των τριών εκπαιδευτικών οργανώσεων και της Μικτής Επιτροπής Προσωπικού της Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας. Ενώ τη θέση της πάνω στο θέμα της ανάληψης εξωδιδακτικών καθηκόντων κατέθεσε η ΠΟΕΔ, με τον Πρόεδρο της Φίλιο Φυλακτού να αναφέρει ότι οι εκπαιδευτικές οργανώσεις ανέμεναν ότι το Υπουργείο θα έφερνε περισσότερα στοιχεία και πιο αναλυτικά δεδομένα πάνω στα επιπλέον καθήκοντα τα οποία έπρεπε να συζητηθούν σήμερα. 

Μαίρη Αυξεντίου

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.