Αγοράσατε εισιτήριο της Cobalt και θέλετε πίσω τα χρήματα σας; Δείτε πότε θα πάρετε

Τα χρήματα όσων δικαιούχων έχουν υποβάλει αιτήσεις μετά το κλείσιμο της Coblat θα πιστωθούν στους λογαριασμούς τους εντός του Δεκεμβρίου 2018 ανακοίνωσε η Τράπεζα Κύπρου, η οποία μέχρι στιγμής έχει πιστώσει ποσά στους λογαριασμούς δικαιούχων για περισσότερες από 12,000 συναλλαγές,

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η Τράπεζα εξακολουθεί να λαμβάνει αιτήματα για επιστροφή χρημάτων που είχαν καταβάλει, με κάρτες, πελάτες της, προκειμένου να ταξιδέψουν με την Cobalt, πριν αυτή αναστείλει τις εργασίες της.

Καλούνται όσοι πελάτες κατέβαλαν με την κάρτα τους χρήματα και δεν έχουν ακόμα υποβάλει σχετικό αίτημα στην Τράπεζα, να το πράξουν το συντομότερο δυνατόν καθώς, σημειώνεται, "η υποβολή αιτημάτων το γρηγορότερο είναι ζωτικής σημασίας, ώστε να μπορέσει η Τράπεζα να ανακτήσει τα χρήματα εντός των χρονικών περιθωρίων που θέτουν οι οργανισμοί έκδοσης καρτών Visa/MasterCard/Amex".

"Όπως έχουμε ήδη ενημερώσει με προηγούμενη ανακοίνωση, η Τράπεζα έχει παραλάβει χιλιάδες αιτήματα που αφορούν την επιστροφή χρημάτων που καταβλήθηκαν από κατόχους καρτών στην Cobalt. Μέχρι στιγμής έχουν πιστωθεί ποσά για πέραν από 12,000 συναλλαγές, στους λογαριασμούς των δικαιούχων πελατών. H διαδικασία ανάκτησης είναι χρονοβόρα. Παρ’ όλα αυτά, η Τράπεζα Κύπρου διαβεβαιώνει ότι τα χρήματα όσων δικαιούχων έχουν υποβάλει αιτήσεις θα πιστωθούν στους λογαριασμούς τους εντός του Δεκεμβρίου 2018", αναφέρεται.

Μόλις τα χρήματα πιστωθούν, οι πελάτες, σημειώνεται, θα λάβουν στο κινητό τους τηλέφωνο μήνυμα που θα επιβεβαιώνει την επιστροφή τους.

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.