Αναστασιάδης:Έμπνευση για όλους η προσφορά του Τζορτζ Μπους

Το βιβλίο συλλυπητηρίων για τον θάνατο του πρώην αμερικανού προέδρου George Bush του πρεσβύτερου, που άνοιξε στην πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών στην Λευκωσία, υπέγραψε το πρωί ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Το στίγμα που άφησε στην παγκόσμια πολιτική σκηνή ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών George Bush ο πρεσβύτερος, υπογράμμισε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Στο μήνυμα που έγραψε στο βιβλίο συλλυπητηρίων στην αμερικανική πρεσβεία στην Λευκωσία, παρουσία και της πρέσβειρας Καθλίν Ανν Ντόχερτι, ο πρόεδρος Αναστασιάδης σημείωσε το παράδειγμα ηγεσίας του του τεσσαρακοστού πρώτου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, σε μια εποχή που σημαδεύτηκε με ραγδαίες αλλαγές στο παγκόσμιο πολιτικό στερέωμα και οι οποίες σηματοδότησαν το τέλος του ψυχρού πολέμου. 

«Ως ένας πραγματικός ηγέτης, ο George Bush διακρίθηκε για μια δια βίου προσφορά, κάτι που αποτελεί έμπνευση για όλους μας. Η πολιτική και η δέσμευση του στα ιδανικά και τις αξίες, ιδιαίτερα σε δύσκολους καιρούς της παγκόσμιας Ιστορίας, επέδειξαν ότι η ηγεσία συνοδεύεται από μεγάλη ευθύνη. Ήταν ένας σεβαστός ηγέτης που οδήγησε τον κόσμο σε μια νέα εποχή με πραγματισμό, αφοσίωση και ακεραιότητα». 

Τέλος ο πρόεδρος Αναστασιάδης εξέφρασε τα βαθιά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τον λαό των Ηνωμένων Πολιτειών. 

Μάριος Αδάμου

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.