Έμειναν χωρίς διαδίκτυο όλοι οι συνδρομητές της CYTA

Χιλιάδες χρήστες του δικτύου της ΣΥΤΑ, αντιμετώπισαν για αρκετές ώρες προβλήματα στις συνδέσεις τους με το διαδίκτυο, στα δίκτυα τόσο της κινητής όσο και της σταθερής τηλεφωνίας. Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε πλήρως γύρω στη μία το μεσημέρι, ενώ γίνονται προσπάθειες για διακρίβωση των λόγων που το προκάλεσαν.

Αδύνατη κατέστη η χρήση του διαδικτύου από τους συνδρομητές υπηρεσιών διαδικτύου σε κινητή και σταθερή τηλεφωνία της ΣΥΤΑ από τις δέκα περίπου το πρωί. 

Το πρόβλημα, που έγινε αισθητό από όλους τους χρήστες υπηρεσιών διαδικτύου της ΣΥΤΑ παγκυπρίως, αποκαταστάθηκε πλήρως γύρω στη μία το μεσημέρι αφού υφίστατο από τις δέκα περίπου το πρωί. 
Το πρόβλημα, η αιτία του οποίου παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη, προέκυψε σε σημείο του δικτύου της ΣΥΤΑ που επηρέασε ολόκληρο το δίκτυο. 

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της CYTA, Λευτέρη Χρίστου, από τη στιγμή που αποκαταστάθηκε το πρόβλημα, οι τεχνικοί της ΣΥΤΑ έπιασαν δουλειά σε μια προσπάθεια να διακριβωθεί ποιο ακριβώς ήταν το πρόβλημα και τι το προκάλεσε. 

«Η προσπάθειά μας αυτή τη στιγμή επικεντρώνεται σε αυτό ακριβώς, στο να εντοπιστούν τα αίτια που προκάλεσαν αυτό το περιστατικό και να οι ενέργειες εκείνες που θα ελαχιστοποιήσουν την πιθανότητα να το αντιμετωπίσουμε στο μέλλον» δήλωσε ο κ. Χρίστου.

Ο κύριος Χρίστου ξεκαθάρισε πάντως ότι το σημερινό πρόβλημα στο δίκτυο της ΣΥΤΑ δεν έχει καμία σχέση με προβλήματα που προέκυψαν κατά το πρόσφατο παρελθόν.


ANT1 Newsroom

Νεοκλής Νεοκλέους

Knak

27/11/2018>10:16

Eδώ παρουσιάζεται η ανευθυνότητα της Διεύθυνσης της Cyta. Θα μπορούσαν, αν ήθελαν, να ανακοίνωναν από ραδιοφώνου το πρόβλημα παρά να άφηναν ανενημέρωτους όλους τους συνδρομητές!! Θα αποφευγόταν με τον τρόπο αυτό η προσπάθεια όλων να επικοινωνήσουν με τη Cyta για να μάθουν τον λόγο του προβλήματος!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Δήμητρα Κιάκο

26/11/2018>14:19

Γειά σας ποιο ήταν το πρόβλημα?

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.