ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πλησιάζουν οι ευρωεκλογές και οι υποψήφιοι στέλνουν το μήνυμα τους μέσα από το ANT1.com.cy

Δείτε τα μηνύματα όλων των υποψηφίων για τις Ευρωεκλογές 2019

Αλματώδης η πρόοδος του Τουριστικού τομέα της Κύπρου σύμφωνα με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη

Τη βεβαιότητα ότι η τουριστική βιομηχανία θα συνεχίσει την ανοδική πορεία που καταγράφει τα τελευταία χρόνια, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης. Σε χαιρετισμό του, στο δείπνο που παρέθεσε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Διευθυντών Ξενοδόχων, εξήρε την συμβολή του τουρισμού στην ανάκαμψη και ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας.

Ατμομηχανή της ανάπτυξης και γενικότερα της κυπριακής οικονομίας, παραμένει η τουριστική βιομηχανία του τόπου. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, ο τουρισμός θα συνεχίσει να οδηγεί την ανάπτυξη σε υψηλά επίπεδα γύρω από το τέσσερα τοις εκατό και στα αμέσως επόμενα χρόνια. 
O Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε παράλληλα την βεβαιότητα ότι ο τουρισμός θα ανταποκριθεί στις αυξανόμενες προκλήσεις και θα ενισχύσει τα ανταγωνιστικά του πλεονεκτήματα. 

Κυριάκος Κυριακίδης

Μαριος

24/11/2018>21:42

Νομίζω πως τα στατιστικά στοιχεία είναι λανθασμένα, εκατομμύρια τουρίστες εισέρχονται στα κατεχόμενα , τουρίστες οι οποίοι καταφθάνουν στα αεροδρόμια της κυπριακής δημοκρατίας . Το ποσοστό του all inclusive είναι τεράστιο με αποτέλεσμα οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις να δεινοπαθούν , μάλλον ο πρόεδρος και η ομάδα του ζουν σε άλλη χώρα . Με μαθηματική ακριβείς οδηγούμαστε σε καταστροφή ..... αλλά όπως και πριν το κούρεμα του 2013 όλοι ... στον κόσμο τους και στην τσέπη τους. Θα έρθει πάλι η μέρα που θα αναζητάμε τα γιατί όμως τότε ο κόσμος θα πάρει τον νόμο στα χέρια του.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.