Κλείνουν δρόμοι στο κέντρο της Λευκωσίας για φιλανθρωπικό άγωνα

Δείτε ποιοι δρόμοι θα κλείσουν λόγω της διεξαγωγής φιλανθρωπικού αγώνα τρεξίματος με την ονομασία «ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ Run as One».

Με ανακοίνωση του, το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοίνωσε πως την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, από τις οκτώ μέχρι τη μια θα κλείσουν δρόμοι,για την τροχαία κίνηση στη Λευκωσία, λόγω της διεξαγωγής φιλανθρωπικού αγώνα τρεξίματος με την ονομασία «ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ Run as One»/

Δείτε τους δρόμους που κλείνουν:

  • Λεωφ. Γρίβα Διγενή στην Έγκωμη από τον κυκλικό κόμβο Κολοκασίδη (Αερολιμένα Λευκωσίας) μέχρι την φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την Λεωφ. Προδρόμου (θα είναι κλειστή μόνο η κατεύθυνση από Λευκωσία προς Έγκωμη και επίσης η κατεύθυνση προς Έγκωμη από την Λεωφ. 28ης Οκτωβρίου μέχρι 25ης Μαρτίου). Το τμήμα της Λεωφ. Γρίβα Διγενή από την οδό 25ης Μαρτίου προς την οδό Αγίου Προκοπίου θα είναι ανοικτό για την τροχαία.
  • Λεωφ. Αρχαγγέλου από την φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την Λεωφ. Γρ. Διγενή μέχρι την φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την Λεωφ. Λευκοθέου/Οδό Μακεδονιτίσσης παρά το KCineplex.
  • Τμήμα της οδού Νίκου Κρανιδιώτη από τον κυκλικό κόμβο παρά την υπεραγορά ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ μέχρι την φωτοελεγχόμενη συμβολή των Λεωφ. Γρ. Διγενή/25ης Μαρτίου.

Η Αστυνομία αναφέρει επίσης πως κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης,

  • η τροχαία κίνηση με κατεύθυνση από τη Λευκωσία προς την περιοχή Έγκωμης (Λεωφ. 28ης Οκτωβρίου, κυκλικό κόμβο Κολοκασίδη) θα διοχετεύεται διαμέσου των Λεωφόρου Προδρόμου, των οδών Βυζαντίου, Ελαιώνων και Μακεδονιτίσσης προς τη φωτοελεγχόμενη συμβολή παρά το KCineplex (Φώτα Τροχαίας Λεωφ. Αρχαγγέλου/Μακεδονιτίσσης/Λευκοθέου)
  • η τροχαία κίνηση με κατεύθυνση από Έγκωμη/Κυκλικό Κόμβο Κολοκασίδη προς τη Λευκωσία θα διοχετεύεται διαμέσου της Λεωφόρου Κυριάκου Μάτση στον Άγιο Δομέτιο προς την οδό 25ης Μαρτίου.

Στην ανακοίνωση, το τμήμα Δημοσίων Έργων απολογήθηκε για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και κάλεσε το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.