Φανερά ικανοποιημένοι οι αρμόδιοι για την επιτυχή κατάληξη της επιχείρησης

«Mέσα από τη σωστή ανάλυση των πληροφοριών είχαμε κατάληξη και μάλιστα την κατάληξη που όλοι θέλαμε. Τα παιδιά είναι καλά!

Στην επαγγελματική δράση των μελών της αστυνομίας των αρμόδιων υπηρεσιών και τη συνεργασία των πολιτών απέδωσαν την επιτυχή κατάληξη της επιχείρησης εντοπισμού των δύο μαθητών ο υπουργός Δικαιοσύνης , ο Υπουργός Παιδείας και ο αρχηγός αστυνομίας. 

Φανερά ικανοποιημένοι οι υπουργοί Δικαιοσύνης και παιδείας συνοδευόμενοι από τον Αρχηγό και τα μέλη της ηγεσίας της αστυνομίας εξήλθαν από την αστυνομική διεύθυνση λάρνακας όπου είχε στηθεί το κέντρο συντονισμού της επιχείρησης για να ανακοινώσουν τον εντοπισμό των δύο παιδιών. 

O Υπουργός Δικαιοσύνης Ιωνάς Νικολάου ανέφερε ότι «μέσα από τη σωστή ανάλυση των πληροφοριών είχαμε κατάληξη και μάλιστα την κατάληξη που όλοι θέλαμε. Τα παιδιά είναι καλά, εντάξει αντιλαμβάνεστε την ψυχολογική τους κατάσταση. Έχει συλληφθεί ο δράστης». 

Στην άριστη συνεργασία μεταξύ αστυνομίας και πολιτείας που οδήγησε στον εντοπισμό των δύο παιδιών, αναφέρθηκαν ο Υπουργός Παιδείας και ο Αρχηγός της Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα ο Υπουργός Παιδείας δήλωσε ότι «είδα μια αστυνομία να συνεργάζεται άψογα, αξιοποιώντας κάθε πληροφορία με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο». 

Την ίδια ώρα ο Αρχηγός της Αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου επεσήμανε  ότι: «υπήρξε άμεση κινητοποίηση, λήφθηκαν όλα τα αναγκαία μέτρα, υπήρξε ανάκριση προσωπικού. Να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της αστυνομίας, που έδειξαν άρτια επαγγελματική συμπεριφορά, αξιοποίησαν κάθε πληροφορία, αλλά πάνω απ’όλα θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο γιατί η συνεργασία του ήταν καταλυτική όσον αφορά στο αποτέλεσμα της υπόθεσης». 

Μια υπόθεσης, που όπως επισήμανε ο Αρχηγός Αστυνομίας, για τις αστυνομικές αρχές σηματοδοτεί την έναρξη του ανακριτικού έργου. 

«Τονίζω και πάλι η αστυνομία είναι ο κόσμος και ο κόσμος είναι η αστυνομία. Μόνο μέσα από τη συνεργασία της αστυνομίας μπορεί να έχουμε καλά αποτελέσματα». 

Ο Αρχηγός της αστυνομίας πρόσθεσε ότι το όφελος μιας τέτοιας συνεργασίας το έχει η κοινωνία. 
*Φωτογραφία Αρχείου

Δείτε σχετικό βίντεο:

Μαίρη Αυξεντίου

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.