Προσεχώς διαγνωστικό κέντρο παιδικού καρκίνου

Προσεχώς εγκαινιάζεται το Διαγνωστικό Κέντρο Παιδικού Καρκίνου που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του Καραϊσκάκειου. Το Ιδρυμα, που ανακοίνωσε σήμερα συνεργασία και με το Υπουργείο Παιδείας, προχωρεί και στη δημιουργία κέντρου που στοχεύει στην πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση του ποσοστού θνησιμότητας παιδιών με καρκίνο.

Στη δημιουργία Διαγνωστικού και Ερευνητικού Κέντρου για τον παιδικό καρκίνο προχωρεί το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα. Σε χαιρετισμό της στο πλαίσιο εκδήλωσης για την εγκαθίδρυση της συνεργασίας του Ιδρύματος με το Υπουργείο Παιδείας, η Πρόεδρος του Διοικητικού του Συμβουλίου, Δρ Πόπη Κανάρη, ανακοίνωσε και την απόφαση του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος για επέκταση των δραστηριοτήτων με όραμα τη δημιουργία ενός κόσμου γεμάτο παιδικά χαμόγελα:
 

Μαίρη Αυξεντίου

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.