Με φωτοβολίδες και μάσκες οι μαθητές σε Λύκεια. Εικόνες που θυμίζουν γήπεδο (ΒΙΝΤΕΟ)

La Casa Del ... Dasoupoli την είδαν σήμερα οι τελειόφοιτοι του Λυκείου Δασούπολης.Εικόνες, που θυμίζουν γήπεδο παρά σχολεία

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί στο Λύκειο Δασούπολης στην Λευκωσία όπου μαθητές, προκάλεσαν οχλαγωγία αφού πήγαν με φωτοβολίδες, κροτίδες και φορώντας μάσκες.

ANT1 Newsroom

Μόνικα Ιακώβου

10/09/2018>12:52

Αφού επιλέξατε να παραστειτε μόνο για μερικά λεπτά απλώς για να τραβήξετε τα κατάλληλα πλάνα, θα μπορούσατε ίσως να φέρετε μαζί σας έναν δημοσιογράφο, ή ο κάμεραμαν θα μπορούσε εύκολα να πάρει 2 λεπτά για να ρωτήσει γιατί γίνεται αυτό που "θυμίζει γήπεδο". Καταρχάς, οι φωτοβολίδες και οι μάσκες που σύμφωνα με σας αποτελούν βανδαλισμό, ήταν μέρος του "σχεδίου". Κάθε χρόνο γίνεται κάτι παρόμοιο την πρώτη μέρα, όχι για αναταραχή, ούτε για αναστάτωση, ούτε για οποιονδήποτε αρνητικό λόγο προσπαθείτε να προωθήσετε. Είναι ένας τρόπος να δείξουμε πως είμαστε αποφασισμένοι να περάσουμε την τελευταία μας χρονιά ζωντανά και ενεργά, όπως επίσης και να παρουσιάσουμε τον κόπο, την δουλειά και τις ώρες που αφιερωσαμε ως ομάδα για να στήσουμε αυτήν την πολυαναμενόμενη πρώτη μέρα. Και αν όλα αυτά φαίνονται άλογες, παιδικές συνήθειες, θα ήταν προτιμότερο να ερευνούσατε περισσότερο πριν παρουσιάσετε -λανθασμενα και παραπλανητικα!- αυτή την κοσμια προσπάθεια που σεβάστηκε απολύτως την σχολική περιουσία και ασφάλεια-σύμφωνα με όλους τους εκπαιδευτικούς και συμμαθητές μας-.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.