Επέστρεψαν στα σχολεία οι εκπαιδευτικοί αλλά...

Στα σχολεία αλλά με μέτρα από σήμερα οι εκπαιδευτικοί. Ασχολήθηκαν μόνο με το διδακτικό τους έργο και με θέματα ασφάλειας και υγείας ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες και τα μέτρα που εξήγγειλαν οι οργανώσεις τους. Από την Τετάρτη και μετά θα ξεκαθαρίσει, εάν θα ανοίξουν στην ώρα τους τα σχολεία και για τους μαθητές.

Κατά γράμμα τήρησαν τις οδηγίες και τα μέτρα που εξήγγειλαν οι οργανώσεις τους, δάσκαλοι και καθηγητές, σήμερα πρώτη ημέρα τους στα σχολεία. Επιασαν δουλειά στην ώρα τους και ασχολήθηκαν αποκλειστικά με θέματα ασφάλειας και υγείας, ενώ συνεδρίαζαν αποκλειστικά για τα διδακτικά τους καθήκοντα και δεν αποχώρησαν για καμία συνάντηση με εκπροσώπους του Υπουργείου. Το ίδιο θα πράξουν και αύριο. 

Ευγενία Σέργη

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.