CyprusInno: Συνάντηση εμπειρογνωμόνων επαγγελματιών & επιχειρηματιών στη Νεκρή Ζώνη

Το διακοινοτικό Business Forum και Μixer της CyprusInno θα συγκεντρώσει Κύπριους καθώς και άλλα μέλη της κοινότητας με βάση τους την Κύπρο, από ολόκληρο το νησί, με σκοπό τη δημιουργία σταθερών επαγγελματικών σχέσεων.

Την Παρασκευή, 31 Αυγούστου, 2018, η CyprusInno θα φιλοξενήσει το διακοινοτικό Business Forum & Mixer στο Σπίτι της Συνεργασίας (Home for Cooperation). 

Το διακοινοτικό Business Forum θα πραγματοποιηθεί από τις 18.00 μέχρι τις 20.00, και θα ακολουθήσει το Mixer από τις 20.00.
 

Κατά τη διάρκεια του Forum θα παρουσιαστούν ομιλίες από έξι εμπειρογνώμονες με στόχο τη συζήτηση των θεωρητικών, πολιτικών και πρακτικών εφαρμογών των διακοινοτικών επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων των οφελών, των προκλήσεων αλλά και πραγματικών παραδειγμάτων. 

Ομιλητές θα είναι ο κ. Μάνθος Μαυρομμάτης (Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο), ο κ. İzzet Adiloğlu (Τουρκοκυπριακό Εμπορικό Επιμελητήριο), η κα. Fiona Mullen (Sapienta Economics), ο κ. Mete Hatay (PRIO Cyprus) αλλά και οι συνιδρυτές της CyprusInno Steven W. Stavrou και Burak Berk Doluay.

Θα ακολουθήσει συζήτηση όπου θα απαντηθούν οποιεσδήποτε τυχόν ερωτήσεις, πριν από το πρόγραμμα δικτύωσης Mixer. 

Το 4ο διακοινοτικό Επιχειρηματικό Mixer της CyprusInno θα διαθέτει υποδοχή με ποτά, καθώς και λοταρία με δώρα όπως δωρεάν «χώρο φιλοξενίας» εταιρειών και επαγγελματιών (co-working), επαγγελματική καθοδήγηση και άλλα.

Μη ξεχάσετε να εγγραφείτε μέσω του παρακάτω συνδέσμου!
 
«Με το όραμα της δημιουργίας μιας κοινωνικά και οικονομικά καλύτερης Κύπρου, η CyprusInno δεσμεύεται να συνδέει τους επιχειρηματίες σε ολόκληρο το νησί και να τους παρέχει εργαλεία που θα τους οδηγήσουν στην επιτυχία. Προσκαλούμε όλους όσους ενδιαφέρονται για την καινοτόμο επιχειρηματικότητα από όλη την Κύπρο να έρθουν στη συνάντησή μας για να μάθουν από ειδικούς στις εφαρμογές ενδοκοινοτικών επιχειρήσεων, για να συναντηθούν και να συνεργαστούν με επιχειρηματίες σε όλο το νησί για να διερευνήσουν μονοπάτια προς την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη», ανακοίνωσαν οι συνιδρυτές και συμπροέδροι της CyprusInno, Doluay και Σταύρου σε κοινή τους δήλωση.
 
Προκειμένου να ενισχυθούν οι σχέσεις και η συνεργασία μεταξύ των μελών του Παγκύπριου επιχειρηματικού οικοσυστήματος και να ενθαρρυνθεί η διζωνική επιχειρηματικότητα, η CyprusInno είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τους παρακάτω οργανισμούς ως επίσημους εταίρους: DisruptCyprus.com (επίσημος συνεργάτης ΜΜΕ), Chrysalis Leap, GİGEM, Startup Cyprus, Startup Kibris, ARIS, KPMG Κύπρου, İŞAD, Cypriot Enterprise Link, Goffice, COlive, Greater Nicosia 2021, Center for Social Innovation, Sapienta Economics και Youth Business Network. 

Η εκδήλωση υποστηρίζεται επίσης από το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, αλλά και το Τουρκοκυπριακό Εμπορικό Επιμελητήριο, και χρηματοδοτείται από την αμερικανική πρεσβεία της Λευκωσίας.
 Για περισσότερες πληροφορίες ή για δωρεάν εγγραφή στην εκδήλωση, επισκεφθείτε: http://www.cyprusinno.com/forum 
 

CyprusInno - Ποιοι είμαστε;

Η CyprusInno είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός υπό την ηγεσία μιας διακοινοτικής ομάδας, η οποία επικεντρώνεται στη δημιουργία, την ανάπτυξη και τη διατήρηση ενός διζωνικού, διακοινοτικού οικοσυστήματος νεοφυών επιχειρήσεων (startup) στην Κύπρο, χρησιμοποιώντας την επιχειρηματικότητα ως μηχανισμό οικοδόμησης της ειρήνης. Είναι η πρώτη και μεγαλύτερη κυπριακή πλατφόρμα στον τομέα της.
 

Επικοινωνία

Burak Berk Doluay, Συν-ιδρυτής & Συμπρόεδρος

Steven W. Stavrou, Συν-ιδρυτής & Συμπρόεδρος
CyprusInno (http://cyprusinno.com/)
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: info@cyprusinno.com
Facebook: https://www.facebook.com/cyprusinno
Twitter: https://twitter.com/cyprusinno
Instagram: 1668 https://instagram.com/cyprusinno

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.