Διεθνής αναγνώριση και καταξίωση της Αστυνομίας Κύπρου

Η Αστυνομία Κύπρου τα τελευταία χρόνια αποτελεί σημαντικό σημείο αναφοράς στη Διεθνή Αστυνομική Συνεργασία. Τη διεθνή αναγνώριση και καταξίωση της Αστυνομίας Κύπρου, καθώς και το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και κατάρτισης, αποδεικνύουν διακρίσεις και τοποθετήσεις στελεχών της σε επιτροπές και αποστολές σε διεθνείς οργανισμούς αστυνομικής συνεργασίας.

Η Υπεύθυνη του Γραφείου Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων, Ανώτερη Υπαστυνόμος Ρίτα Σούπερμαν έχει επιλεγεί πρόσφατα και αναλαμβάνει τα καθήκοντα της Προέδρου της Ομάδας Human Trafficking Experts της Interpol, με διευρυμένα καθήκοντα συντονισμού και παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών.

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.