Παγκύπριες Εξετάσεις 2018: Aνακοινώθηκαν οι εξετάσεις για εισαγωγή στις Σχολές Καλών Τεχνών Ελλάδας

Πότε πραγματοποιούνται οι εξετάσεις και πληροφορίες για τις αιτήσεις.

Η Υπηρεσία εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη, ότι οι Εξετάσεις για εισαγωγή στo Τμήμα Εικαστικών Τεχνών της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών Αθήνας, στο Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στο Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και στο Τμήμα Εικαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, θα πραγματοποιηθούν κατά την περίοδο 27 μέχρι 31 Αυγούστου 2018, στο Γυμνάσιο Διανέλλου
και Θεοδότου στη Λευκωσία.


Οι Εξετάσεις διαρκούν πέντε εργάσιμες μέρες από τις εννέα το πρωί μέχρι τις τρεις το μεσημέρι.

Την πρώτη μέρα διεξαγωγής των Εξετάσεων οι υποψήφιοι καλούνται όπως προσέλθουν στις οκτώ το πρωί, για οδηγίες και έλεγχο των προσωπικών τους στοιχείων.

Οι αιτήσεις υποψηφίων για συμμετοχή στις υπό αναφορά Εξετάσεις πρέπει να υποβληθούν
στα Γραφεία της Υπηρεσίας Εξετάσεων στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού από τις έντεκα
μέχρι τις είκοσι τρεις Ιουλίου 2018. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα ειδικά έντυπα
συμμετοχής στις Εξετάσεις από τα Γραφεία της Υπηρεσίας Εξετάσεων στο Υπουργείο
Παιδείας και Πολιτισμού και ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας της Υπηρεσίας Εξετάσεων
www.moec.gov.cy/ypexams.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να συνοδεύονται από πιστοποιημένο αντίγραφο Απολυτηρίου Σχολείου Μέσης Εκπαίδευσης ή Αποδεικτικό Απόλυσης, δύο πρόσφατες φωτογραφίες του υποψηφίου, πιστοποιημένες από τον Κοινοτάρχη της περιοχής όπου διαμένει ο υποψήφιος. Επίσης θα πρέπει να έχουν μαζί τους απόδειξη πληρωμής εξεταστικών τελών (πενήντα ευρώ) και αντίγραφο και των δύο όψεων του Δελτίου Πολιτικής Ταυτότητας.

Οι υποψήφιοι πληροφορούνται ότι τα Δελτία Υποψηφίων καθώς και σχετικές οδηγίες θα αποσταλούν ταχυδρομικώς αρχές Αυγούστου.

yppaideias

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.